Beschrijving

Aan de rand van het dorpje Den Bommel, op het Zuidhollandse eiland Goeree-Overflakkee gelegen, karakteristieke dijkwoning met garage en tuin. De woning heeft vanuit de woonkamer en keuken een weids uitzicht over het Haringvliet. Het Haringvliet is medio 2018 een uniek natuurreservaat geworden. Het dorp is dan ook geliefd onder natuurliefhebbers en watersporters! Het Haringvliet is een breed vaarwater van circa 20 km lang en circa 5 km breed en wordt voornamelijk bevaren door de zeilvaart. Het natuureiland Tiengemeten alsmede de steden Middelharnis en Hellevoetsluis zijn goed per boot bereikbaar.
Door de centrale ligging ten opzichte van Rotterdam (circa 30 minuten) en België ideaal voor de forens die buiten werktijd van de natuur wil genieten of de recreant.


Indeling: entree met vernieuwde meterkast, doorzonwoonkamer met open haard, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, luxe toilet voorzien van hangend sanitair, achter-entree met trapopgang met steeg achterom.

1ste Verdieping: overloop, 2 slaapkamers voorzien van dakkapel, badkamer met ligbad, toilet en wastafel.
Er is in deze woning een voortvarende verbouwing ter hand genomen maar de puntjes moeten nog wel op de i worden gezet! 

Achter de woning is een geheel onder kelderde garage gelegen en een berging met opstelling cv-ketel. De garage is bereikbaar via een pad welk pad wordt gehuurd van waterschap Hollandse Delta.

Bijzonderheden:
- Kozijnen en dakkapel voorgevel zijn vernieuwd en voorzien van dubbel glas;
- De elektra-installatie is grotendeels vernieuwd;
- De cv-ketel wordt elk jaar onderhouden;
- Talud met toegang naar garage wordt gehuurd van het Waterschap. Zo'n 200 m2 voor 50 euro per jaar. Totaal dus ruim 400 m2 grond tot uw beschikking!

Kenmerken