Te koop: Beldert 8, 4315 PB Dreischor

€ 499.000,- k.k.

Beschrijving

Omschrijving
Op een buitengewoon fraaie locatie, in de polders, ligt deze woonboerderij op 7.820 m2 grond. Een buitenkans voor diegenen die vrij willen wonen. De woning is enigszins gedateerd en dient naar eigen wensen aangepast te worden. Achter de woning staan drie voormalige kippenschuren waarvan twee schuren daken hebben met asbest. De schuren zijn in slechte staat. Het huis biedt veel ruimte, met de badkamer en maar liefst 4 slaapkamers op de begane grond.

Omgeving:

Buurtschap Beldert is een van de kleinste buurtschappen van Schouwen-Duiveland. Er staan hier slechts een paar huizen en een houtzagerij.

Indeling:

Begane grond:

Entree via gang met meterkast, bij binnenkomst aan de rechterzijde de woonkamer, rechtdoor de deur naar de keuken en aan uw linkerkant de gang met 4 slaapkamers, apart toilet, badkamer en berging. Via de keuken komt u in de bijkeuken met de achterdeur, die in gebruik is als hoofdingang.

Verdieping:

In de bijkeuken kunt u via de vlizotrap naar de zolder, hier is desgewenst ruimte voor het creëeren van nog meer woonruimte. Meerdere extra slaapkamers zou zeker mogelijk zijn.

Tuin:

Tuin rondom het huis.

Schuren:
Achter het huis staan drie voormalige kippenschuren. De schuren zijn al een tijd buiten gebruik en hebben geen onderhoud gehad.

Deze woning heeft echt potentie, om het huis aan de hedendaagse eisen en smaak aan te passen moeten er de nodige investeringen gedaan worden.

Het grote perceel ligt mooi om en achter het huis en biedt volop mogelijkheden. U kijkt prachtig uit over de landerijen en geniet daarbij optimale privacy.

Globale oppervlakte:

De netto woonoppervlakte (exclusief de zolder) is 123m2. Dit komt door de vlizotrap. Er is een vaste trap mogelijk naar de zolder met de mogelijkheid voor 2 extra kamers. De woonoppervlakte neemt dan toe. De huidige bruto vloeroppervlakte, (inclusief de zolder met stahoogte) is 268m2.

Bestemmingsplan:

De huidige bestemming is agrarisch met de aantekening "intensieve veehouderij".

De woning is nu een dienstwoning. Om deze particulier te gaan bewonen zijn er een aantal aanvraagmogelijkheden: bij de gemeente aanvragen tot omzetting van de bestemming naar 'plattelandswoning' of (een 'binnenplanse') wijziging aanvragen naar de bestemming 'wonen', gebruikmakend van de bevoegdheid van Burgemeester en Wethouders. Ook is het wegens de agrarische bestemming mogelijk om bij de gemeente aan te vragen deze bestemming om te zetten naar 'wonen' met vervolgens toepassing van een niet-agrarische bestemming, volgend uit de 'positieve' lijst in de toelichting (met regels) op het bestemmingsplan, waarin zijn genoemd de 'Nieuwe Economische Dragers, een lijst met mogelijke bestemmingen.

Voor het geval u een andere dan een agrarische bestemming wenst, is het aan de koper om hiervoor met de gemeente in onderhandeling te gaan.

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00071
Vraagprijs € 499.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 7 december 2021
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1969
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 7.820 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 634 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 35 m²
Oppervlakte externe bergruimte 3.600 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel D
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Ligbad
Parkeergelegenheid Vrijstaande houten garage
Heeft een garage Ja
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken